Solenta presenterar tillsammans med Omnispower på Elmia Solar: Nordens ledande mötesplats för solenergibranschen

Solenta är stolta över att tillkännage sin medverkan på Elmia Solar, en framstående mässa som samlar hela solenergibranschen för att utbyta idéer, presentera innovationer och skapa affärsmöjligheter. Tillsammans med vår samarbetspartner Omnispower kommer vi att vara på plats för att presentera de senaste framstegen inom solenergilösningar.

Peter Uttke, försäljningschef på Solenta, delar sin entusiasm inför evenemanget: ”Elmia Solar är en fantastisk mötesplats där branschens främsta krafter samlas för att driva på utvecklingen mot en grönare framtid. Vi ser fram emot att vara en del av detta och presentera våra hållbara energilösningar tillsammans med Omnispower. Detta är en unik chans för oss att dela vår kunskap, inspirera andra och knyta värdefulla kontakter.”

Elmia Solar erbjuder en omfattande utställning som innefattar allt från solpaneler och växelriktare till energilagring och elbilsladdning. Dessutom kommer diskussioner i scenprogrammet att belysa viktiga ämnen såsom regelverk, hållbarhet och tekniska innovationer inom solenergibranschen.

Vi ser fram emot att välkomna alla besökare till vår monter för att diskutera och inspireras av de senaste trenderna och lösningarna inom solenergi.

Välkommen till Elmia Solar, den ledande mötesplatsen för solenergibranschen, mellan den 13:e och 15:e februari 2024!

Elmia Solar

Solenta - Hållbara energilösningar

Vi är ledande inom hållbara energilösningar

På Solenta är vi stolta över att vara en av de ledande aktörerna inom hållbara energilösningar. Våra produkter omfattar:

Solcellsanläggningar

Energilagring

Laddboxar till elbilar

Ferroamp

Service & Support

Våra produkter

Offertförfrågan

Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt.

Solenta - Solceller