Solceller Kristianstad på Tennisklubben

Solceller Kristianstad på Tennisklubben – Projektet är slutfört!

Vi på Solenta är glada att meddela att installationen av solceller på Kristianstads Tennisklubb nu är slutförd. Detta projekt markerar ett viktigt steg mot en mer hållbar och miljövänlig energilösning för klubben.

Bifaciala Solceller – Dubbelt Så Effektiva

För att maximera energiproduktionen har vi valt att använda bifaciala solceller. Dessa avancerade solpaneler kan absorbera solenergi från båda sidor, vilket ökar effektiviteten och energiproduktionen avsevärt. Genom att utnyttja reflekterat ljus från ytor såsom marken och omgivande byggnader, kan bifaciala solceller generera upp till 30% mer energi jämfört med traditionella solpaneler.

Framtida Batterilagring

Vi har även förberett systemet för framtida installation av batterilagring. Med batterilagring kommer Kristianstads Tennisklubb kunna lagra överskottsenergi som genereras under soliga dagar och använda den när solens strålar inte är tillräckliga, exempelvis under kväller och molniga dagar. Detta ökar självförsörjningsgraden och säkerställer en jämn och pålitlig energiförsörjning.

Samarbete för en finare framtid

Solenta och Kristianstads Tennisklubb har tillsammans tagit ett viktigt steg mot en hållbar framtid med hjälp av bifaciala solceller. Tillsammans skapar vi grön energi för kommande generationer.

Solceller Kristianstad

Offertförfrågan

Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt.

Solenta - Solceller