Solenta - Ferroamp

Ferroamp - Kontroll över din elnätsanslutning

Välkommen till framtiden av avancerad energihantering och kontroll. Med vårt kompletta premiumsystem, Ferroamp, sätter vi kraften i dina händer. Det ger dig möjligheten att övervaka och styra din solenergianläggning och elförbrukning som aldrig förr. Med Ferroamp och solceller från Omnispower får du en integrerad lösning som ger dig full kontroll, tillgänglig via en användarvänlig app.

Övervaka och optimera din energiförbrukning

Med Ferroamp är det enkelt att få en översikt över hur din solenergianläggning presterar och hur mycket energi du förbrukar. Du kan enkelt följa din elproduktion, se när det är bäst att använda din el för att maximera besparingen och minska din påverkan på miljön. Vi ger dig verktygen för att optimera din energiförbrukning och spara pengar på din elkostnad, inklusive fasbalansering för att säkerställa en jämn fördelning av elbelastningen över dina faser.

Hållbarhet och effektivitet

Vi är dedikerade till att hjälpa dig göra hållbara val. Vårt premiumsystem, med Solceller från Omnispower, är utformat för att producera ren och förnybar energi från solen. Med Ferroamp kan du lagra överskott av energi för senare användning eller sälja den tillbaka till elnätet. Vi ger dig möjligheten att minska ditt koldioxidavtryck och spara pengar samtidigt

Användarvänlig app för total kontroll

Med Ferroamp-appen har du total kontroll över din solenergianläggning och elbilsladdare. Du kan schemalägga laddning, övervaka din energiförbrukning i realtid och få aviseringar om något behöver din uppmärksamhet. Vår app är utformad för att vara enkel att använda och ger dig fullständig överblick över din energi, inklusive fasbalansering för att optimera din anslutning till elnätet.

Ett partnerskap för framtiden

När du väljer Ferroamp och Solceller från Omnispower väljer du ett partnerskap som sträcker sig in i framtiden. Vi är här för att stödja din övergång till en mer hållbar och effektiv energianvändning. Med Ferroamp har du verktygen för att ta kontroll över din elnätsanslutning, inklusive fasbalansering, och bidra till en grönare framtid. Dessutom är Solenta stolta servicepartners för Ferroamp inom elområde SE4, vilket säkerställer en pålitlig och kunnig support för din anläggning.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om vårt premiumsystem Ferroamp och hur det kan förändra din energianvändning.

Boka en tid för konsultation.

Solenta är Servicepartner till Ferroamp

Solenta - Ferroamp Service Partner

Solenta - Ferroamp-systemet

Solenta - Hållbara energilösningar

Vi är ledande inom hållbara energilösningar

På Solenta är vi stolta över att vara en av de ledande aktörerna inom hållbara energilösningar. Våra produkter omfattar:

Solcellsanläggningar

Energilagring

Laddboxar till elbilar

Ferroamp

Service & Support

Våra produkter

Offertförfrågan

Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt.

Solenta - Solceller