Varför välja Solenta som din solenergi- och hållbarhetspartner?

När det handlar om att göra aktiva val för en mer hållbar framtid är valet av rätt partner avgörande. Solenta är ledande inom den gröna omställningen och erbjuder sina kunder en unik fördel. Här är några skäl att välja oss som din solenergi- och hållbarhetspartner

1. Expertis och erfarenhet

Hos Solenta har vi våra egna certifierade solcellsmontörer, vilket garanterar högsta kvalitet och säkerhet i våra installationer. Vi är hängivna att leverera det allra bästa till våra kunder.

2. Individuella lösningar

Vi inser att varje kund har unika behov. Därför skapar vi skräddarsydda solcellslösningar som passar just dina mål och förutsättningar. Vårt mål är att inte bara installera solpaneler utan att även optimera din energieffektivitet som helhet.

3. Premium produkter

Vi samarbetar med marknadsledande leverantörer och erbjuder högkvalitativa produkter med omfattande garantier. Våra solceller är tillverkade i Europa och är klassificerade som brandsäkra, klass 1.

4. Service och support

Vår dedikation till kunderna sträcker sig bortom installationen. Vi erbjuder regelbunden service och underhåll för att säkerställa att din solcellsanläggning och batterilagring fungerar optimalt. Vår support är alltid tillgänglig för att besvara dina frågor.

5. Hållbar framtid

Genom att välja Solenta tar du aktivt steg mot en mer hållbar framtid. Våra lösningar minskar inte bara din klimatpåverkan utan ger också möjlighet att spara pengar på elförbrukningen och bli mer oberoende av energiprisfluktuationer.

Solenta är din pålitliga partner för att skapa en mer hållbar framtid och uppnå självförsörjning med ren energi. Välj oss och låt oss tillsammans forma en renare och mer hållbar värld för kommande generationer.

Solenta - Peter Uttke

Solentas vision

En självförsörjande och ekonomiskt smart framtid

Solenta har sin grund i en enkel men kraftfull vision som föddes ur entreprenörskapets kärna. Med sina mångåriga erfarenheter som entreprenörer kände Peter och Ubbe en gemensam önskan att göra något meningsfullt. Genom att utnyttja sin tidigare erfarenhet, den senaste tekniken och med hänsyn till miljön, strävar de efter att ge sina kunder verktygen att bli självförsörjande och ekonomiskt smarta.

På Solenta brinner vi för att omvandla solenergi till en tillgänglig och ekonomiskt fördelaktig resurs för alla. Vi förstår att varje kunds behov är unika. Därför erbjuder vi skräddarsydda solcellslösningar som inte bara minskar klimatpåverkan, utan även minskar din elförbrukning och ger möjlighet att spara pengar.

Vi strävar ständigt efter att vara teknikledare inom branschen, kontinuerligt utforska och implementera de senaste innovationerna för att optimera ditt solcellssystem. Vår passion ligger i att hjälpa dig att uppnå dina mål för energieffektivitet och ekonomiskt oberoende. Solenta är inte bara din solenergileverantör; vi är din partner i att forma en mer självförsörjande och ekonomiskt smart framtid.

Offertförfrågan

Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt.

Solenta - Solceller