Solenta - Solceller Omnispower

Solenta och Omnispower utvidgar sitt samarbete för en starkare och mer hållbar framtid

Solenta kommer utöka sitt samarbete med Omnispower, en ledande tillverkare av solceller och batterier. Detta partnerskap strävar efter att erbjuda innovativa och pålitliga lösningar för att främja en hållbar energiomställning.

Ubbe Friedrichsen, VD på Solenta, delar sin entusiasm för detta utökade partnerskap: ”Vi anser att Omnispower erbjuder marknadens bästa solceller. Deras robusta metallkonstruktion och dubbelsidigt härdat glas ger enastående hållbarhet och tålighet mot alla väderförhållanden. Dessutom är de klassificerade som brandklass 1, vilket ger extra trygghet. Med en imponerande 30-årig produktgaranti är vi övertygade om dess pålitlighet och kvalitet.”

Utöver deras solceller erbjuder Omnispower även ett brett urval av batterier i olika storlekar som kompletterar Solentas befintliga utbud. Detta ger våra kunder ännu fler valmöjligheter och flexibilitet när det gäller energilagringsalternativ.

Solenta ser fram emot ett framgångsrikt och givande samarbete med Omnispower för att fortsätta erbjuda högkvalitativa och hållbara energilösningar till våra kunder.

Omnispower

Solenta - Hållbara energilösningar

Vi är ledande inom hållbara energilösningar

På Solenta är vi stolta över att vara en av de ledande aktörerna inom hållbara energilösningar. Våra produkter omfattar:

Solcellsanläggningar

Energilagring

Laddboxar till elbilar

Ferroamp

Service & Support

Våra produkter

Offertförfrågan

Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt.

Solenta - Solceller